Allergi hos hunde er et problem, der er nemt at løse

Din hund fortjener den bedste søvn (foto petworld.dk)

Det er nemt at slippe af med din hunds allergi (foto: petworld-vet.dk)

Allergi hos hunde er et problem, som hunden ikke selv kan gøre noget ved. Derfor må du som ejer sørger for, at det bliver behandlet. Det er som med alt allergi svært at kurere det helt, men det er muligt at undgå at hunden får allergiske reaktioner, når du har fundet ud af, hvad det er, din hun er allergisk overfor.

Enten får din hund en allergisk reaktion, fordi den får noget mad, den er allergisk overfor. Eller så er det noget luftbåren, som hunden reagerer på. Det er som regel en af disse ting. Hjælper det dog ikke at gøre noget ved dette, så bør du opsøge en dyrelæge.

Allergiske reaktioner kommer blandt andet i form af irritation i huden eller anden utilpashed. Dette opdager du kun, hvis du tjekker din hund en gang i mellem og sikrer, at den har det godt.I de næste afsnit kan du læse mere om allergi hos hunde.

Luftbåren allergi hos hunde

Luftbåren allergi hos hunde er svært lige at stoppe. Det bedste du kan gøre, er at sørge for at hunde hunden ren, således den ikke slikker på det den er allergisk overfor, når den slikker sig selv. Køb noget godt hundeshampoo og gør en indsats for at få din hund til at nyde et bad en gang om uden.

Allergi hos hunde gennem mad

Det foder en hund får kan nemt være noget, som den ikke kan tåle og derfor reagerer allergisk overfor. Skift til allergineutralt foder. Undgå desuden at give hunde ting, de ikke kan tåle. Det bedste er at holde sig til almindelig hundefoder og hundekiks.

Du finder allergineutralt foder hos Petworld. Gå ind på deres hjemmeside, der er www.petworld-vet.dk og læs mere om allergineutralt foder og hundeshampoo.

Find mere hjælp til hunde med allergi her:

Allergi hos hunde kan kureres nemt og smertefrit

Der er hjælp at hente, hvis din hund har fået allergi

Dette indlæg blev udgivet i Allergi, Foder, Hunde og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *