Arion serverer kvalitetsråvarer for din hund

Arion er fyldt med sunde råvarer (foto lavprisdyrehandel.dk)

Arion er fyldt med sunde råvarer (foto lavprisdyrehandel.dk)

Det er ikke ligegyldigt, hvad du serverer for din hund. Derfor laver Arion hundefoder ud af kvalitetsråvarer. Det gør en forskel, når det kommer til din hunds helbred. Arion tilsætter ingen tilsætningsstoffer, men laver i stedet hundefoder fra bunden med sunde råvarer, der er gode for din hund.

Det kan ses på hunden, hvis ikke den får den næring, den har bedst af. Hunde har brug for en stor mængde kød i deres kost. Derudover skal de også have andre elementer, der styrker forskellige forhold ved deres kroppe. Det kan være pelsen, huden, mundhygiejnen og kløerne.

For at passe bedst muligt på disse elementer ved hunden, er det en vigtig ting af investere i Arion. Her får du nemlig hundefoder fyldt med gode vitaminer. Vitaminer styrker disse dele ved kroppen, hvortil de også tager sig af hundens syn. Ligesom ved mennesker så styrker vitaminer – og grøntsager – vores syn.

Godt kost hele livet

Ligesom mennesker vil hunde gerne have et godt og raskt liv. Og det vil du som ejer formentlig også have, at hunden har. Arion har derfor inddelt sine foderprodukter i aldersgrupper. Det vil sige, at Arion både har produkter, der passer til hvalpe, voksne hunde og seniorer.

Hvalpe har brug for blød kost, voksne hunde har brug for kød og vitaminer og seniorer, ja de har brug for ekstra tilskud, der holder dem friske og ved godt helbred.

Hvis ikke der er nok næring og vitaminer i den foder, du serverer for din hund, så laver Arion også tilskudsposer, der er en rigtig god investering. Disse giver din hund det daglige tilskud til kosten, som den har brug for. Hvis den for eksempel skal igennem et sygdomsforløb eller er gravid, så kan den i særlig grad have brug for et ekstra tilskud. Det har Arion.

Se på Arion hundefoder her

Læs mere om Arion hundefoder her:

Gør din hund glad med Arion hundefoder

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundefoder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *