Billig kattemad er ikke lig med god kvalitet

Køb godt kattefoder - det har intet med prisen at gøre (foto petworld.dk)

Køb godt kattefoder – det har intet med prisen at gøre (foto petworld.dk)

Når man vælger at blive katteejer, så påtager man sig også et vist ansvar for, at man vil passe godt på sit kæledyr. Hvad end man har én kat, eller flere, så skal man dagligt tage stilling til, hvilket kattemad man vil bruge, og hvorvidt det skal være en billig eller velovervejet løsning.

Mange katteejere foretrækker sikkert at købe billig kattemad, gerne mens de alligevel er ude og handle i supermarkedet. Nu skal man passe på med at udpege bestemte producenter, men som udgangspunkt er det ofte en god idé at være kritisk overfor butikker, der ikke har videre forstand på, hvad det egentlig er, de sælger. Bare fordi noget kattemad er billigt, er det ikke ensbetydende med, at det alligevel vil være godt for katten.

Meget billig kattemad af discount kvalitet kan hurtigt dokumenteres til ikke at være til bedste for katten. Dette kan blandt andet være, hvis det ikke indeholder de nødvendige vitaminer eller næringsstoffer. Katte har nemlig på samme måde som vi mennesker også et behov for at få visse basale behov dækket, så de kan være sunde og raske og undgå livsstilssygdomme. Det er måske ikke noget, man skænker en tanke i hverdagen, men ikke desto er det sådan, det forholder sig.

Køb billig kattemad af god kvalitet

Det er dog ikke sådan, at man ikke kan købe billig kattemad, der samtidig er godt for katten. Det kræver blot, at man sætter sig ind i, hvordan man kan gøre. Dét, at du læser dette indlæg, sender et signal om, at dette er i din interesse, og derfor skal du naturligvis heller ikke snydes for et godt råd.

Varemærker som Royal Canin er kendt for deres kompromisløse foder til kæledyr. Hvis du sørger for at finde gode tilbud online hos diverse webshops, så kan du også ende med at købe billig kattemad, der samtidig kommer din kat til gode på kort og langt sigt.

Find billig kattemad lige her

Dette indlæg blev udgivet i Foder, Katte, Kattefoder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Billig kattemad er ikke lig med god kvalitet

  1. Pingback: Billig kattemad mindsker udgifterne, men ikke glæderne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *