Capstar vet loppemiddel behandler den uundgåelige loppeplage

advantage hund (foto: billigdyrehandel.dk)

Køb et loppemiddel der virker! (foto: billigdyrehandel.dk)

Det er uundgåeligt – Med et friskt og aktivt kæledyr er det uundgåeligt, at det ikke også på et tidspunkt bringer lopperne med sig ind i hjemmet. Når lopperne rigtigt er begyndt at lune sig i kæledyrets pels, når de derefter begynder at lægge æg, og når de sådan nyder at slappe af i pelsen og i hjemmet, er det nemt at se, hvor stor en gene de bliver til. For kæledyret begynder lidt efter lidt at kløe sig mere i pelsen, der bliver irriteret helt ned til hårrødderne. Det første symptom, man derfor bør lægge mærke til, er altså hundens egen opførsel. Som sådan kan det nemlig være ganske svært at få øje på lopperne, hvis ikke man først er blevet advaret. Især hvis hundens pels er mørk. Er den mørk, vil den nemlig have samme farve som lopperne selv. Det betyder, at det ikke er til at adskille pels fra lopper og lopper fra pels.

Nem behandling

Heldigvis findes der et produkt, der kan gøre det af med lopperne. Dette produkt hedder Capstar vet loppemiddel. Det adskiller sig fra andre midler ved at være i pilleform. Det gør det særligt hensigtsmæssigt for hvalpe eller killinger, der ikke har tålmodigheden til en længere behandling. Med Capstar vet loppemiddel har man et middel, der er nemt og effektivt at anvende. Midlet er effektivt og skånsomt og derfor fantastisk til de små dyr. Behandlingen varer heller ikke så lang tid, og man kan derfor se frem til en hurtig bedring igen.

At være forberedt

Med mindre kæledyr i husstanden kan det klart anbefales, at man investerer i Capstar vet loppemiddel. Det kan i hvert fald være hensigtsmæssigt at have Capstar vet loppemiddel stående i et skab på bryggerset, hvor man nemt kan tage det frem, hvis der skulle blive brug for det.

Læs meget mere om Capstar vet loppemiddel her

Find nogle effektive loppemiddeler her:

Loppekur til katte – lad ikke din kat være generet af lopper

Sæt ind mod lopper med frontline combo

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Katte, Lopper, Sundhed, Tilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Capstar vet loppemiddel behandler den uundgåelige loppeplage

  1. Pingback: Capstar Vet loppemiddel er perfekt til akutte angreb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *