Du kan hjælpe din kat med allergi

Katte foder mod allergi (foto petwordvet.dk)

Katte foder mod allergi (foto petwordvet.dk)

Selvom vi mennesker har allergi i mange forskellige afstøbninger, så kan dyr have det samme, og mange hunde og katteejere, oplever at deres kæledyr har allergi for enten det ene eller andet. Det er vigtigt at vi gør noget ved det, for ligesom at vi mennesker ikke kan gøre noget ved det, medmindre vi får medicin, så kan vores dyr heller ikke. Vi kan selvfølgelig give dem noget andet foder, men det kan være svært at regne ud, hvad det kan være. En tur til dyrelægen kan dog hjælpe på visheden og de kan hjælpe en med at give ens hund eller kat det korrekte medicin.

Har din kat allergi, så er det vigtigt at du gør noget ved det. Du kan typisk se, at de hele tiden har et område på deres krop som irriterer dem, og de kradser sig hårløse på bestemte områder eller de nyser hele tiden. Det er som oftest i maden man finder de ting, som de er allergiske over for, så det at skifte mad er ofte svaret. Mange dyrehandlere kan hjælpe til med dette, og de har som regel altid en alternativ mad hjemme, som kan afhjælpe ens kat med allergien, på få dage. Du vil hurtigt herefter opleve en kat, som bliver mere rolig, og som begynder at slappe mere af, og på den måde også blive mere kælen og det er vel det de fleste af os, ønsker os af vores kæledyr.

Du kan som regel finde gode råd og vejledninger på nettet, og skrive til diverse webbutikker, om forskellige løsningsforslag, og det er også ofte at man kan spare nogle penge, så det kan derfor anbefales at gå på nettet og finde kuren til ens kats allergi.

Klik her for at læse mere og finde hjem, hvis din kat har allergi.

Dette indlæg blev udgivet i Katte og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Du kan hjælpe din kat med allergi

  1. Pingback: Du kan nemt finde hjælp, hvis du har en kat med katte allergi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *