Et hundehalsbånd læder navngiver og betyder noget særligt

Alle hunde skal have et hundehalsbånd (foto minaltan.dk)

Alle hunde skal have et hundehalsbånd (foto billigdyrehandel.dk)

Et hundehalsbånd læder er ligesom den markør, eller det signal, der fortæller og angiver både et topologisk og et identitetsmæssigt forhold. Er alle navne og alle benævnelser ikke beskæftigede med steder. Vi benævner, hvad vi kan se, og netop under benævnelsen af noget henføres det geografiske og det sanselige til abstrakte toponymer forbundet med ordene. Det lader altså til, at man kan forstå meget ud fra de givne sanselige og konkrete markører. Det, der er at forstå er, at det grundlæggende er en verden, der forbinder sig med det, man i gængs forstand kalder for verden og for livet. Det lader altså til, at der i dåben af verden er en forbindelse af sanselig karakter, der forbinder det levende med det erfarede.

Navnet betyder

I åbningen af en ny verden, i benævnelsen af en ny mulighed, en åbning, der viser sig som det umiddelbare forhold af spænding, der netop er i benævnelsen af det sanselige og navnet selv. For det er ikke alle navne, der bare passer. Der er navne, der kræver tilvænnelse, nærmest en hævdvundelse af forholdene, før et hele passer. Det lader altså til, at der i selv den mest enkle, den mest unikke navngivelse er en slags umiddelbare affektiv forbindelse, der knytter sig til en grundlæggende forhåbning om, at netop dette navn passer. Derfor passer teologien så godt til litteraturen. Fordi litteraturen altid er bygget på en forventning eller en forhåbning om navnets poetiske, det vil sige skabende kvaliteter. At udsagnet endnu engang skal give mening på en mere umiddelbar måde, må være navnets største sigte. Et hundehalsbånd læder er en fysisk forankring af selve navnet.

Udsmykkede og strålende

Der findes heldigvis hundehalsbånd læder i mange forskellige typer og størrelser. De findes simpelthen i både de mest simple og mest ekstravagante former og udsmykninger. Til fordel for kunderne, der hver især har deres egne foretrukne hundehalsbånd.

Læs meget mere om hundehalsbånd her

Find gode tilbud på hundehalsbånd her:

De fleste vælger at købe et hundehalsbånd læder som passer til den enkelte hund

Der findes et stort marked for hundehalsbånd i flot design på nettet

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundetilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Et hundehalsbånd læder navngiver og betyder noget særligt

  1. Pingback: Tag din hund med overalt med et smart hundehalsbånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *