Et kradsetræ er meget mere end bare et træ for en kat

Skån huset med et kradsetræ (foto lavprisdyrehandel.dk)

Skån huset med et kradsetræ (foto lavprisdyrehandel.dk)

Et kradsetræ er meget mere end bare et træ, som en kat kan kradse på. Det er det sted, en kat kan komme af med alle sine energier, som den måske ligger og brænder inde med. Et kradsetræ kan også gøre sådan, at det ikke går ud over møblerne, og at katte i stedet for tager fat i træet. Det bliver både sofa, stol og tæppe glad for. For katte har altså nogle skarpe kløer, der ofte godt kan formå at presse sig igennem, hvis det er sådan, at der er noget at rive i.

Katte slapper og leger med et kradsetræ

Det er sådan, at katte de slapper af. Når de får lov til at rive lidt med deres kløer, strækker de sig ud. De får en behageligere følelse i kroppen, og det bliver for dem lidt lækrere bare at være en kat. Med et kradsetræ kan man skabe muligheder rundt omkring i hjemmet for både leg og afslapning. For eksempel kan man købe sådan nogle sæt, der både indeholder huler og kradsetræ. Det kan være, at kradsetræet fungerer som en rod for huset. Kradsetræet er måske en halv meter højt, og øverst er en lille hule, den kan gemme sig i eller springe fra, når den skulle få lyst til det.

Kradsetræ til hele huset

Et kradsetræ er altså meget mere end bare et træ. Det er en måde for kattene at slappe af på, men det er også et sted for leg, og hvis man har flere katte, vil man uden tvivl se dem hygge sig ved kradsetræets stamme flere gange om dagen. Enten i gang med en leg i en af hulerne på toppen af kradsetræerne eller så ved at spænde helt af. Giv et kradsetræ til katten og se den mjave af glæde.

Find et kradsetræ hos Petworld

Få mere information om kradsetræer her:

Kradsetræ – en praktisk ting at have i et kattehjem

Kradsetræer – det perfekte kattetilbehør

Dette indlæg blev udgivet i Katte og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Et kradsetræ er meget mere end bare et træ for en kat

  1. Pingback: Kradsetræer skaber et godt miljø for din kat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *