Find en god, robust og smart sele til din hund

En hundesele er ofte en rigtig god ide (foto lavprisdyrehandel.dk)

En hundesele er ofte en rigtig god ide (foto: billigdyrehandel.dk)

Når du skal have en sele til din hund, så sørg for at få fat i en god robust en. En sele skal ofte bruges meget og det kræver at den kan holde i lang tid. Der findes forskellige slags seler. Eksempelvis findes der liner, der kan blive lange og korte og der findes læderseler.

Gør din hund disciplineret med en sele til den

Det er ikke alle hunde der er gode til at gå med sele. Hunde der er vant til at løbe frit på landet kan have enormt svært ved at gå i en sele og det samme gælder hunde i byen, der er vant til at bliver sluppet fri i parken. Hunden trække og hiver ofte i selen, hvis den ikke er vant til det og det kan ofte betyde at hunden sjældnere kommer ud, fordi det er så irriterende at gå med en hund, der trækker. Dette er naturligvis ikke tilfældet, hvis du bare kan lukke din hund i baghaven. Det skal dog siges, at en hund ikke lufter sig selv, og det er derfor rigtig vigtigt at gå turer med hunden, da dette er dens motion.

Bor du et sted, hvor din hund altid skal gå med sele er din hund nok mere vant til det og opfører sig bedre. Dette er dog ikke en selvfølge, for en hund bliver kun god til at gå i sele, hvis du opdrager den til det. Uanset om du bor et sted, hvor din hund skal gå med sele eller ej, så kan det være en rigtig god idé at lære din hund at gå i sele. Både fordi det er nemmere at gå med den og fordi din hund har godt af at lære disciplin, hvilket er en stor del af at have en sele på.

 www.billigdyrehandel.dk kan du finde forskellige seler til hunde.

Find en god sele her:

Gør din hund en tjeneste, køb en sele

På med hundesele

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundesele, Hundetilbehør, Tilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *