Forkæl din kat med det lækre Royal Canin kattefoder

Royal Canin kattefoder er perfekt til din kat (Foto Petworld.dk)

Royal Canin kattefoder er perfekt til din kat (Foto Petworld.dk)

Katten er helt sin egen. Den elsker at gå på opdagelse for den selv. Den er ikke på samme måde som hunden dybt afhængigt at mennesket, nej den kan godt lide bare at være alene. Hvis du bor på landet kan katten gå ud om morgenen og rende rundt på markerne og i skoven og jage mus og andre små dyr. Den kan ligge i solen på græsplænen og vaske sig, eller den kan tage en lur under busken i haven.

Men når det så bliver aften, kommer de fleste katte hjem. Ind i varmen, hvor den ved, at den kan få mad og drikke. Den sniger sig ind ad kattelemmen og glæder sig til at få noget vand at drikke og noget lækkert kattefoder. Det er også tit om aftenen, når din kat er dejlig træt, at den hopper op i sofaen og godt kan lide at blive kælet for.

Royal Canin kattefoder – den bedste næring til din kat

Når din kat kommer hjem for at få fyldt depoterne op efter en lang aktiv dag, er det vigtigt, at den får det rette kattefoder. Der skal være den korrekte sammensætning af fedt, kulhydrat og proteiner, og vitaminer og mineraler skal være nøje afstemt.

Du kan prøve dig lidt frem, når det kommer til kattefoder, så du kan finde frem til den type foder, som din kat bedst kan lide. Prøv med lidt forskellige smagsvarianter, så din kat aldrig bliver træt af at få det samme. Du vil jo heller ikke selv kunne spise lasagne hver evig eneste aften. Nej prøv i stedet at variere mellem lam, kylling, oksekød, fisk og kalkun. På den måde får din kat en ny smagsoplevelse hver dag. Det kan f.eks. være kattefoder fra Royal Canin, hvor man kan finde flere forskellige slags smag.

Find Royal Canin kattefoder her

Dette indlæg blev udgivet i Katte, Kattefoder og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Forkæl din kat med det lækre Royal Canin kattefoder

  1. Pingback: Royal Canin hundefoder: Gør din hund glad og stærk

  2. Pingback: Kattelegetøj gør det underholdende at være kat

  3. Pingback: To typer kattemad der gør din kat glad og tilfreds

  4. Pingback: Det rette hundefoder til din hund kan gøre en forskel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *