Giv din hund et udendørs areal med et hundebur

Med et hundebur får hunden mere frihed (foto Petworld.dk)

Med et hundebur får hunden mere frihed (foto Petworld.dk)

Det er morgen, og hele familien suser rundt i huset for at bliver klar til hele dagen. Havregrøden spises halvt siddende halvt stående ved køkkenbordet. Madpakkerne bliver smurt med spegepølse og ristede løg på samlebånd ved spisebordet. Badeværelses døre bliver lukket op og i, mens familiemedlemmer strømmer frem og tilbage med hårbørster og tandbørster. Og pludselig med et er klokken blevet halv otte, og I skal ud af døren. I skole, på job eller noget helt andet.

Tilbage sidder jeres lille hund og ser lidt halv bedrøvet ud. For nu går der nemlig lang tid, før familien er tilbage og kan gå en tur med den. Vil du også gerne have, at din hund kan være udendørs, selvom familien ikke er hjemme i løbet af dagen? Hvad så med at få jer et hundebur. Det lyder værre, end det er, for nej det er ikke synd at sætte hunden i bur, så længe at buret er stort nok, og der er adgang til lidt læ samt mad og vand. Man kan som regel finde et godt hundebur på nettet. Prøv her.

Få et hundebur, og giv hunden frisk luft

Først og fremmest skal I beslutte jer for, hvor jeres hundebur skal stå. Sæt det et sted i haven, hvor der er god plads, og hvor det ikke står i vejen. Hundeburet skal have et lille hus eller i hvert fald et lille læ sted, hvor hunden kan gå ind, hvis den gerne vil have læ for regn, blæst eller en skarp sol. Læg lidt af hundens legetøj eller et tæppe derind, så hunden føler sig tryg ved disse nye omgivelser. Sørg ligeledes for at have noget vand og mad tilgængeligt for hunden. Den skal gerne kunne drikke, hvis det er en varm dag, og den bliver tørstig.

Læs mere om hundebure og hundegårde her:

Lad din hund sove dejligt i et hundebur

Et hundebur kan blive uundværligt

Hundebure er til flere hunde på tur i udlandet

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundetilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *