God hundefoder giver en gladere hund – og en gladere hundeejer

Godt hundefoder er vigtigt! (foto petworld.dk)

Godt hundefoder er vigtigt! (foto petworld.dk)

Denne tekst skal ikke opfordre dig (som hundeejer) til at spise din hunds foder. Det er ikke det, du bliver gladere af. Måske vil det være lige omvendt. Nej, hold du dig fra din hunds hundefoder, men se den smile med snuden, når du forkæler den med god hundefoder.

Her er din pelsede ven meget simpel. Den tøffer glad rundt med logrende hale, hvis den er glad for, hvad der bliver serveret. En hund spiser måske det meste, men bare fordi nogle hunde er altædende, behøver du ikke fylde din hund med discoutfoder, som giver den en tam pels og dårlig mave.

Hiv det gode hundefoder af hylden

…og ned i din indkøbsvogn. En god tommelfingerregel, når du skal købe foder er, at købe det, der passer til din hund. Har du en hvalp, skal du købe hvalpefoder. Har du en fuldvoksen hund, skal du købe voksenfoder, der passer til din hunds personlighed og størrelse.

Orker du ikke købe hundefoder i forretninger, er internethandel en mulighed. Her forhandles mange kvalitetshundefodermærker på nettet, og her kan du købe foder, som passer til din hund.

Et eksempel på god hundefoder er våd- og tørfoder fra Royal Canin, som specialdesignes efter hunderace og hundevægt. Du kan få forskellige fodertyper: Slankefoder, præstationsfoder, hudplejefoder og meget mere.

Hundefoder til jagthunden

Nyder du at tage Vuffi med på jagt, så er det vigtigt, at fodre Vuffi med foder, der har et højt energiindhold, som gør ham klar til mange timers jagt. Han er din højre hånd, når I er på rov i marken efter ænder eller større fangster.

Hunden skal præstere, og derfor skal den have særligt foder for at præstere godt. Det giver dig en gladere og sundere hund, og du bliver også selv en gladere ejer, hvis din makker logrer med halen.

Se en masse hundefoder til din hund her

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundefoder og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to God hundefoder giver en gladere hund – og en gladere hundeejer

  1. Pingback: Hvalpefoder er vigtigt for en god opvækst for hvalpe

  2. Pingback: Find dit næste hundehalsbånd i læder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *