Gør din hund glad med Arion hundefoder

Hundene elsker det (Foto Arion-premium.dk)

Hundene elsker det (Foto Arion-premium.dk)

Små hunde er søde. De hopper rundt på deres små ben efter den bold du lige har kastet. De fleste små hunde er aktive, og skal have noget foder, som passer til en aktiv hund.

Rent ernærings-mæssigt er der ikke forskel på, om hunden er lille eller stor. Der er blot forskel på foderpillens størrelse. Du skal købe noget foder, der passer til hunden vægt. Får hunden det rigtig at spise, er du sikret at den er glad og sund. Mærket Arion har en type foder, der passer perfekt til små hunde – Adult Small Breed 3 kg. Produktet vil dække din hunds behov, og sikre at den bliver ved med at logre med halen.

Vejen frem til en glad hunde

Først skal du lærer din hunds signaler at kende. Du skal som ejer forstå, hvornår den er glad, sulten eller vil være i fred – og respekter det. Dernæst skal du aktivere din hund, så den kan holde sig sund. Det gælder både små og store hunde. Motion kan hunde få igennem gåture og leg. Legetøj er en god ide til en hund, men skal også udskiftes, så hundens nysgerrighed bliver bevaret.

Til sidst er det vigtigt med foder af højkvalitet. Du skal sørge for at din hund får, hvad den har brug for, hvilket den blandt andet kan få med foder fra Arion. Derudover skal du holde dig til de anvisninger, der står på pakken, for din hund tænker ikke på at holde vægten.

Se forskellige typer af Arion hundefoder her!

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundefoder og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Gør din hund glad med Arion hundefoder

  1. Pingback: Arion serverer kvalitetsråvarer for din hund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *