Hold godt styr på din vovse med julius k9

Julius K9 seler er de bedste! (foto:

Julius K9 seler er de bedste! (foto: petworld.dk)

Hunde har det med at være ret så nysgerrige af natur. Derfor er det også en god idé at hunden ikke uden videre kan stikke af fra ejeren, hvis den møder et egern eller en anden hund, der er spændende.

Derfor er det ikke unormalt, at hunden har et halsbånd rundt om halsen, som ejeren så kan sætte en hundesnor fast til og dermed holde styr på hunden, når man bevæger sig udenfor i naturen.

I løbet af de seneste år er der kommet en ny udvikling indenfor hundehalsbånd. I dag er der nemlig flere og flere der er begyndt at bruge hundeseler i stedet for. Selve formålet er det sammen som med et hundehalsbånd. Dog består en hundesele af flere elementer. Den består typisk af et større stykke slidstærkt lærred, som lægger hen den forreste del af hundens ryg.

Julius K9 kan give dig bedre kontrol over din hund

For at holde lærredet fast til hunden, er der almindeligvis en række slidstærke remme, som går fra den ene side til den anden og ned under hunden. Meningen er så at man kan spænde sin hundesnor fast på hundens ryg. Dermed bliver rykket fra ejeren også fordelt mere jævnt end ved et almindeligt hundehalsbånd. Dette kan være med til at undgå at hunden får nakkeskader eller bliver udsat for unødige gener.

Et af de mærker af hundeseler, som man ofte ser rundt om i gadebilleder, er Julius K9. De laver hundeseler i flere forskellige størrelser, og man kan tit kende dem på det store hvide mærke på siden af selen, hvor der står Julius K9. K9 er en betegnelse, der ofte bruges om hunde. Det kommer fra et ordspil, da K9 med engelsk udtale lyder som Canin, hvilket er den overordnede betegnelse for hundelignende dyr, som hunde, ulve og sjakaler. I daglig tale er K9 et udtryk for en almindelig hund som husdyr.

Se mere om de forskellige julius k9 modeller lige her

Du kan finde en K9 sele her:

Der er mange grunde til, at hundeejere vil have Julius K9 produkter

En k9 sele er et smart redskab for hundeejere

 

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundesele, Hundetilbehør, Tilbehør og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Hold godt styr på din vovse med julius k9

  1. Pingback: Find de populære julius k9 hundeseler til din hund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *