Hundehus – til dig, der vil give din hund et udendørsliv

Hunde er ikke skabt til at leve indendøre hele livet. Giv din hund et hundehus (Foto Petworld.dk)

Hunde er ikke skabt til at leve indendøre hele livet. Giv din hund et hundehus (Foto Petworld.dk)

Hvis du af den ene eller den anden grund har besluttet, at din hund skal være udehund – enten helt eller delvist – er det vigtigt, at du anskaffer dig et hundehus. På den måde kan hunden nemlig altid krybe i læ for regn og vind, men såmænd også i skygge for solen.

Du må med andre ord ikke holde din hund udendørs, uden den har et sted, den kan krybe i læ og komme i tørvejr. Den kan nemlig blive syg af at være konstant kold eller våd.

Det samme gør sig gældende, selvom hunden kun er delvist udehund. F.eks. i dagstimerne, mens den resterende familie ikke er hjemme. Faktisk kan det være en rigtig god løsning, at have hunden ude de timer I er væk, i og med den altid kan komme på toilet i løbet af jeres arbejdsdag. Men fordi du ikke kan forudse vejret i løbet af dagen, skal der være et hundehus, som hunden kan søge ind i, hvis den – af den ene eller den anden grund – trænger.

I det hele taget sover hunde rigtig meget i løbet af dagen, når der ikke er nogen hjemme, og der vil den nok foretrække at ligge i et hundehus fremfor på græsplænen.

Hundehus til det hele

Du kan få hundehus i alle former, farver og størrelser. Specielt på nettet. Derfor er du garanteret at kunne finde et, der passer til din smag, men vigtigst af alt til din hund og dens behov. F.eks. er det vigtigt at se på, hvor meget din hund fylder, når den ligger ned – for det skal den jo have mulighed for i hundehuset. Der findes endda hundehuse til meget små hunderacer – f.eks. en chihuahua eller en mops, så der er ingen undskyldning for ikke at finde det helt rigtige til din hund.

Hvis du er i tvivl om, hvilke behov din hund skal have dækket, når den bor helt eller delvist udendørs i hundehus, så rådfør dig med en ekspert, så du kommer hjem med det rigtige.

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundetilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Hundehus – til dig, der vil give din hund et udendørsliv

  1. Pingback: Undgå hund tynd mave med denne kost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *