Hundesnor – nemt at holde styr på hunden, når I er på tur

Undgå hunden stikker af uden at være hård ved den med en god hundesnor (foto petworld.dk)

Undgå hunden stikker af uden at være hård ved den med en god hundesnor (foto petworld.dk)

Med en hundesnor løber hunden aldrig for langt væk. Det er særligt en god ting, hvis I er ude at gå et sted, hvor der er mange mennesker. Nogle kan nemlig føle sig utilpas med hunde omkring sig. Særligt fritgående hunde.

Med en hundesnor er det let at holde hunden tæt på dig. På den måde sikrer du, at både dig, hunden og dem omkring dig får en god oplevelse af dagens gåtur.

Hundesnoren kan holdes i stram line men kan også løsnes, hvis der er plads til, at hunden kan, skal og vil boltre sig lidt frit. Dog samtidig med at du til hver en tid kan trække den til dig, hvis der kommer fremmede i mod dig og din hund.

Hundesnoren kommer også med forskellige længder liner, på den måde kan du selv bestemme, hvor meget snor du synes, din hund skal have – generelt og maksimalt.

Løssluppent design

Hundesnore kommer med mange farver håndtag. Vælg farven, du bedst kan lide og få den hundesnor, der matcher dig bedst. Længden matcher samtidig din hund og på den måde får i begge den bedst mulige tur under helt kontrollerbare forhold.

Hvis der alligevel er rum for, at du kan slippe din hund frit løst, er hundesnoren dejlig let. Med en simpel klips, kan du hurtigt slippe din hund løs fra snoren, hvis lejligheden er til det. Samtidig kan den også hurtigt klipses fast igen, når nogen synes, den kommer for tæt på. Det kræver selvfølgelig, du har en hund, der er trænet til at komme, når du kalder. Indtil da er det en rigtig god at holde din hund i linen, trods den kan være så lang, at hunden nok ikke selv tænker over det.

Med en hundesnor får både du og din hund en god gåtur.

Klik her og find din hundesnor

Mere information om hundesnor her

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundetilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Hundesnor – nemt at holde styr på hunden, når I er på tur

  1. Pingback: Husk hundesnoren, når du køber ind til hund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *