Hundetegn passer på din hund med loven i ryggen

Giv din nye hund et hundetegn (foto petworld.dk)

iv din nye hund et hundetegn (foto petworld.dk)

Der er flere ting omkring sådan et hundetegn til hunde, der er vigtige at være opmærksomme på. Først og fremmest er det selvfølgelig sådan, at du med et hundetegn kan sørge for, at der er langt større sandsynlighed for, at din hund finder hjem, hvis den nu en dag ved et uheld skulle løbe hjemmefra.

Og så er det faktisk sådan med et hundetegn, at loven siger, at din hund rent faktisk skal have et hundetegn på sig, så man altid kan se, hvem der ejer den. Det er for at sikre, at hunde ikke ender de forkerte steder uden at kunne finde hjem.

Så ja, som ejer er du faktisk pålagt at sørge for, din hund har et hundetegn om halsen, som fortæller fremmede, hvem den er, og hvem den tilhører. Heldigvis er det ganske let at få et hundetegn.

Smart og praktisk og rigtig fint

Når du nu leder efter et hundetegn til din hund, kan du være i tvivl om, hvordan sådan et egentlig skal se ud. Svaret er, at der faktisk ikke er særlig mange krav, det skal blot være der. Det vil altså sige, du kan have et hundetegn, der passer både til den måde, din hund ser ud på og den måde, du helt personligt synes, den skal se ud på.

Helt praktisk er et hundetegn et skilt, der sidder i din hunds halsbånd. Det er en metalplade, hvor der er indgraveret ejernavn og telefonnummer og eventuelt navnet på din hund.

Hundetegnet kan være formet i mange forskellige former. Du bestemmer faktisk helt selv, hvordan den skal se ud. Tegnet kan være lyserødt, metallisk eller blåt, det kan være formet som en sky og det kan være et hjerte. Du bestemmer, blot du sikrer, det sidder på din hund.

 

Se på et udvalg af hundetegn her

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundetilbehør og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *