Husk hundens hundesele, når I skal ud og gå tur

Der er mange fordele ved en hundesele (foto Petworld.dk)

Der er mange fordele ved en hundesele (foto Petworld.dk)

Hvis du ikke selv har en hund, kan det godt være, at du er typen, der ikke bryder dig om at gå en rolig familietur en søndag i skoven, og der så pludselig kommer en stor hund i mod dig uden hundesele. For de, der ikke har en hund, kan det være svært at acceptere, og de kan blive både vrede og bange for hunde uden snor.

Især også små børn kan føle det ubehageligt, hvis de ikke er vandt til at være sammen med en hund. Børn der kommer fra et hjem med en hund er ofte ikke bange for hunde, men flere børn, som ikke er vandt til at omgås hunde, kan føle det ubehageligt, hvis der kommer en hund imod dem. Og selvom hunden ikke gør noget, måske ikke engang går hen til de modgående, kan andre udefrakommende alligevel føle, at det bestemt ikke er i orden.

Giv din hund hundeselen på og undgå vrede miner

Derfor er det en god ide som hundeejer altid at give din hund sin hundesele på, når I skal ud og gå tur steder, hvor der går andre mennesker. Også selvom du jo godt selv ved, at din hund er utrolig fredelig og aldrig kunne finde på at gøre andre mennesker ondt. For det ved andre jo ikke. Derfor spænd altid selen på, og så kan du tage selen af din hund, når den render rundt hjemme i haven, eller hvis der er et stort areal f.eks. en mark, hvor der ikke kommer andre mennesker. Nogle steder er der også hundeparker eller hundelegepladser, hvor man ikke behøver at have hunde i snor, så her er der rig mulighed for at lade hundene lege med hinanden.

Find hundeseler her

Få mere inspiration til hundeseler:

Find den gode hundesele til din hund

Køb en hundesele, så din hund lyser op i mørket

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundetilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Husk hundens hundesele, når I skal ud og gå tur

  1. Pingback: En hundesele er både sjov sikker for ejer og hund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *