Bor du i hus, kan det være en fordel med en kattelem

Kattelem  (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Kattelem (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Hvis du bor i et dejligt hus inde i byen eller ude på landet, kan det være rigtig smart med en kattelem, hvis du oven i købet også har en sød kat. På den måde kan din kat føle sig velkommen dag og nat, og kan endda også selv løbe udenfor, hvis den keder sig for meget. En kattelem er en god løsning til en rastløs kat, der ikke er for bundet af hjemmet, men som godt ved, hvor den får det bedste mad og bliver kærtegnet allerbedst.

Kend en kattelem fra film

Hvis ikke du er helt klar over, hvad en kattelem er, så kan du roligt tænde for dit tv og se nærmest hvilken som helst amerikansk serie, sitcom eller film. Her er der nemlig rigeligt med kattelemme. Du vil blandt andet se en kattelem i stort set alle ”Alene Hjemme”-filmene, hvor tyveknægtene prøver at kravle ind ad dem.
Imidlertid er en kattelem dog kun til katte, og du behøver ikke at være nervøs for indbrud, hvis du får dig sådan en til dit hus. De er nemlig speciallavede til, at kun katte kan komme ind og ud af dem. Man ved jo, hvor nemt katte har ved at slange sig rundt om selv de mest trange steder, og derfor kan kun katte komme ind ad en kattelem – ikke engang en hund (medmindre den er meget lille, godt og vel).

 Find en kattelem i den rigtige størrelse

Det er vigtigt, at du finder en kattelem, der passer til din kat. Den skal passe til din kats størrelse, og det sikrer du ved at købe din kattelem det helt rigtige sted. Det er klart, at nogle katte er større end andre, og derfor er behovet for en noget større kattelem til de noget større katte også aktuel og væsentlig.

 

Find en kattelem til din kat her

 

Læs mere om en kattelem:

Med en kattelem får din kat den ultimative frihed

Dette indlæg blev udgivet i Katte, Kattelem og tagget . Bogmærk permalinket.

1 Response to Bor du i hus, kan det være en fordel med en kattelem

  1. Pingback: Kattelem er en praktisk dør til din kat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *