Kradsetræ – en praktisk ting at have i et kattehjem

Med et kradsetræ sparer du dine møbler og vægge for meget! (foto lavprisdyrehandel.dk)

Med et kradsetræ sparer du dine møbler og vægge for meget! (foto lavprisdyrehandel.dk)

Der er mange ting, der kan gøre livet lettere for en katteejer. Det er ikke nogen hemmelighed for de fleste katteejere, at der godt kan være mange ting at tage hensyn til, når man har en kat. Dette afhænger selvfølgelig meget af, hvilken kat man har. Under alle omstændigheder kan et kradsetræ være med til at skåne boligen, og desuden få katten til at trives mere.

Et kradsetræ er i grove træk et stykke træ, en kat kan bruge til at hvæsse sine kløer. Du har sikkert set en kat hvæsse sine kløer i en måtte, et træ eller endda et møbel. Hvis man ikke holder øje med sin kat, kan den lynhurtigt kradse en masse ting i stykker. Katte har nemlig brug for at hvæsse deres kløer flere gange om dagen. Det er derfor, man har udviklet et kradsetræ. På den måde slipper man nemlig for, at katten kradser i nogle ting, der ikke er beregnet til formålet.

Et kradsetræ er nemt at anskaffe sig

Det kræver ikke meget at anskaffe sig et kradsetræ, og fordelene ved det vil helt klart opveje det mindre beløb, man skal investere i det. Når man først har opdraget sin kat til at gøre brug af kradsetræet, når den får trang til at kradse i noget eller hvæsse sine kløer, så har man gjort både kat og bolig en stor tjeneste.

Man kan sagtens købe et kradsetræ online hos en webshop. Et kradsetræ er nemlig ikke noget, man bare lige går ned og køber i det lokale supermarked. Det forudsætter en specialiseret forretning. Disse kan du nemt finde på internettet, og så kan du endda få sendt din kats nye kradsetræ lige til døren, og det behøver ikke engang koste dig særlig meget!

Find et kradsetræ her!

Dette indlæg blev udgivet i Katte, Kattetilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *