Loppekur til katte – lad ikke din kat være generet af lopper

Slip af med lopper! (foto petworld.dk)

Slip af med lopper! (foto billigdyrehandel.dk)

Katte er nogle komplicerede væsner, der i manges optik er meget kloge, fordi de ikke lader sig narre af mennesker. Som regel siger man, at hvis en kat ikke er glad for sin ejer og sit hjem, så vil den aldrig blive. Myten er dog aldrig blevet bekræftet, men de fleste ved at katte går deres egne veje og lader sig ikke styre af nogen modsat mange hunde. Derfor kan det også være sværere som katteejer, at holde øje med hvad din kat render rundt og laver og hvilke potentielle sygdomme eller skavanker den får samlet sig, når den er ude at strejfe. Derfor er det vigtigt at tjekke din kats helbrede ofte og passe og pleje den dagligt.

Pleje af katten – Brug loppekur

Den daglige pleje af katten er en vigtig grundsten i kattens trivsel. Som sagt er det vigtigt at du holder øje med din kat. Er pelsen blank? Er tænder og tandkød i orden? Virker din kat glad og tilfreds? Det er absolut det vigtigste ansvar som katteejer at sørge for kattens daglige pleje og trivsel.

Den hyppigste parasit hos katten i Danmark er loppen. Lopperne angriber vores kæledyr året rundt. Lopperne springer på katten, kort tid efter at de er klækket. De lever i pelsen, hvor de suger blod ved at stikke en sugesnabel ind i huden på katten. Tit kan man identificere et loppeangreb ved at kigge på pelsen, hvor små sorte ekskrementer vil kunne ses. For at vide sig sikker på, at det ikke blot er din kat, der har rullet sig i noget jord, kan du tjekke det, ved at lægge disse ekskrementer på et fugtigt underlag, hvorefter de vil skifte farve fra sort til rød. Er dette tilfældet, vil det være tegn på, at de består af størknet blod, og du bør behandle din kat med en loppekur med det samme.

Find loppekur til katte her

Find andre gode loppemiddeler til katte her:

Bliv en god katteejer og sørg for et loppehalsbånd til katte

Med det rigtige loppemiddel forsvinder lopperne omgående

Dette indlæg blev udgivet i Katte, Kattetilbehør, Lopper, Renhed, Sundhed, Tilbehør, Velvære og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Loppekur til katte – lad ikke din kat være generet af lopper

  1. Pingback: Capstar vet loppemiddel behandler den uundgåelige loppeplage

  2. Pingback: Effektivt loppemiddel fra Advantage bekæmper lopper

  3. Pingback: Bayvantic loppemiddel er ekstremt giftigt for din kat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *