Loppemiddel passer på familiemedlemmernes hud

Lopper skal bekæmpes så hurtigt som muligt (foto petworld.dk)

Lopper skal bekæmpes så hurtigt som muligt (foto petworld.dk)

Hvis din kat eller hund triller mærkeligt rundt på gulvet, som om der er noget, der sidder fast i pelsen på dem, så er det formentlig fordi, de har fået lopper. Det samme gælder, hvis poterne kører mærkeligt og ustandseligt rundt på pelsen af dem. Lopperne kribler og krabler rundt på deres hud og bider små, røde bid, der ikke er til at have med at gøre, hvis ikke man behandler dem. De kløer.

Behandling findes der heldigvis imod lopper. Det kaldes loppemiddel, og er en effektiv metode til at komme af med de sorte smådyr, der sætter sig i dit kæledyrs pels, på dine sofapuder, dynebetræk og gulvtæpper. Hvis først hunden eller katten har fået loppen med indenfor, er der ikke meget at gøre – du vil formentlig også selv blive udsat for de kløende bid. Men med loppemiddel kan du altså komme dette til livs.

Loppemiddel er let at bruge

Du har måske oplevet at skulle give din kat p-piller eller andre former for medikamenter, der kan være noget af en kamp at have med at gøre. Sådan er det heldigvis ikke med loppemiddel. Loppemiddel er let at påføre din hund eller din kat, det behøver nemlig ikke være i pilleform. I stedet kan du bruge dråber, der kan dryppes i pelsen på dit kæledyr. Du skal blot være sikker på, at dråberne kommer helt ned til huden, hvor lopperne gnasker.

Loppen er ikke et rart dyr at have fået indenfor i hjemmet. Den er svær at komme af med igen, hvis ikke du laver en målrettet indsats, der starter med en loppekur med et loppemiddel til dit kæledyr.

Fordelen ved mange loppemidler er, at de også holder lus og flåter på en behagelig afstand. På den måde slår man nemt to fluer med et smæk ved at bruge loppemiddel, så snart det er nødvendigt.

Mangler du et loppemiddel? du kan se et stort udvalg her

 

Du kan læse mere om loppemidler til hunde her:

Loppemiddel til hunde gør det sjovere at være hund

 

Dette indlæg blev udgivet i Lopper og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *