Loppemiddel til hunde gør det sjovere at være hund

Det er vigtigt at du har loppermiddel klart (foto petworld.dk)

Det er vigtigt at du har loppermiddel klart (foto petworld.dk)

De fleste kender det. Der er ikke noget større ubehag, end når kroppen er i ubalance. For eksempel når det kløer et sted på kroppen, og man kradser i et væk for at få det til at holde op. Og holder det op? Nej. Sådan har din hund det også, hvis lopper har fundet deres indtog i hundens pels.

Du kan se det på, at din hund typisk vil klø sig mere – og mere febrilsk – end den plejer. Måske triller den mere rundt på gulvet. Måske er den rastløs og har svært ved at sidde stille. Det kan alt sammen være tegn på, at der er noget, der irriterer den. For eksempel lopper, der sidder i pelsen og bidder i huden. Der findes heldigvis et loppemiddel, der er en fantastisk kur til din hund, der er ramt af de kløende smådyr.

En behagelig løsning

Der er ingen tvivl om, at din hund skal føle sig tilpas. Men som ejer kan det være et ubehageligt skridt at give medicin eller lignende til sin hund. Loppemidler er heldigvis lette at have med at gøre. Loppemidler findes nemlig som dråber, du let kan dryppe i nakken på din hund.

Herefter breder midlet sig selv til resten af huden. Du behøver ikke gøre et stort arbejde for at finde en løsning på det kløende loppeproblem. Loppemidler findes til forskellige racer af hunde. Og loppemidler tager sig af de kløende problemer.

Du oplever formentlig, at det ikke kun er hunden, det kløer på, hvis lopperne gør deres indtog i hjemmet. Men det er altså loppemidlet til hunden, du skal starte med. Når hunden er ren for lopper, så bliver hjemmet det også. Og I slipper alle for kløende røde bid og ubehag.

Loppemiddel til hunde er en sikker løsning, der gør det mere behageligt at være hund.


Se et udvalg af loppemiddel til hunde

Læs om loppemiddel fra Frontline her:

Frontline er din og kæledyrets beskytter

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Lopper og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Loppemiddel til hunde gør det sjovere at være hund

  1. Pingback: Loppemiddel passer på familiemedlemmernes hud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *