Med hundesnor holder du styr på hunden på gåturen

En god hundesnor er nødvendig, specielt hvis du har en livlig hund (foto petworld.dk)

En god hundesnor er nødvendig, specielt hvis du har en livlig hund (foto petworld.dk)

Når du er ude at gå med hunden kan det nogle gange føles fristende at slippe den løs fra sin hundesnor. Det kan nemlig virke lidt klemt at gå og holde det søde væsen fastspændt.

Med en hundesnor med justerbar wirer er det problem ikke længere noget, du behøver at tage dig af. Med wireren kan du indstille snoren i den længde, der passer til det område, I går i – nogle gange føles det næsten som om, hunden ikke har snor på.

Du har måske problemer med at kalde din hund til dig, fordi det stadig er en hvalp. Og derfor tør du ikke lade den gå uden snor i tilfælde af, at du kunne blive nødsaget til at kalde den tilbage. Med en hundesnor med wirer kan hunden løbe tæt på frit.

Hvad med en helt almindelig hundesnor?

Hundesnore kommer i mange forskellige afarter. De kan klipses på alt fra halsbånd til hundeseler og er dermed også lette at få af igen, når gåturen er ovre. Snorene findes i mange forskellige materialer. Det afhænger blot af, hvilke behov du har, og hvad for en slags hundesnor du generelt mest er til.

En af de mest klassiske hundesnore er lavet i læder. Den er justerbar, så den kan gøres en smule kortere og længere. Derudover er læderet i en kvalitet, der er holder længe. Den vil hurtigt blive en vanlig og god del af din og din hunds gåtur.

Snorene findes også i lærred, og så længe din hund er rolig at gå med, er det underordnet, hvilken snor den har spændt i sit halsbånd. Hvis den endnu ikke har lært at gå helt ordentligt, er det en god ide at iføre den en hundesele. Denne sikrer at hunden ikke trækker så meget, at halsbåndet spænder sig om halsen på den og giver den en ubehagelig og stressende oplevelse.

Læs mere her.

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundetilbehør og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Med hundesnor holder du styr på hunden på gåturen

  1. Pingback: Hundesnor - nemt at holde styr på hunden, når I er på tur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *