Royal Canin – Hundefoder til din hunds race og størrelse

Royal Canin er hundefoder du altid kan regne med (Foto Petworld.dk)

Royal Canin er hundefoder du altid kan regne med (Foto Petworld.dk)

Din hund skal have noget forskelligt at spise, alt efter om den er en stor grand danois eller en lille chihuahua. Og så skal den have foder alt efter, om den er hvalp, voksen eller en gammel hund. Nøjagtig ligesom vi mennesker har brug for noget forskelligt, når vi er spæd og fuldvoksne.

Lige netop ovenstående har mærket Royal Canin specialiseret sig i. De producerer nemlig hundefoder, der passer til din hunds race og det stadie i livet, den befinder sig på. Og det kan godt betale sig at gøre lidt ekstra uf af at finde det helt rigtige foder, der matcher din hunds behov. Det rigtige foder er nemlig en vigtig forudsætning for din hunds trivsel og færd.

Royal Canin har foder, der er tilpasset din hunds race

Royal Canins foderblandinger består alle sammen af forskellige sammensætninger, og det gør det muligt at finde en sammensætning, der passer nøjagtig til din hunds race og individuelle behov. Er din hund overvægtig, er dens pels blevet kedelig at se på, huden tør og irriteret, eller er din bedste ven på fire ben bare godt gammeldags kræsen? Så bør du slå et smut forbi en Royal Canin forhandler og finde en fodersammensætning, der tilgodeser din hund.

Royal Canin har tilmed produceret hundefoder med henblik på den enkelte races behov. Du kan f.eks. købe hundefoder der er tilpasset en west highland terrier, fordi der i dets sammensætning indgår aminosyrer, der sikrer at racens ellers stride pels bliver blank.

Ligeledes findes der en foderblanding til den populære familiehund, labradoren. Foderets sammensætning kombinerer et højt proteinindhold med et lavt fedtindhold så racen, der ellers er kendt for hurtigt at blive lidt småtyk, opretholder dens idealvægt.

I sidste ende giver det rigtige hundefoder en gladere og sundere hund, der lever længere. Til glæde for både hunden og dig og din familie.

Klik her og se et stort udvalg af Royal Canin hundefoder

Dette indlæg blev udgivet i Foder, Hunde, Hundefoder og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *