Undgå en hund med diarre og giv den kvalitetsfoder

Hjælp din allergiske hund! (foto petworld-vet.dk)

Det er vigtigt din hund få noget ordentligt foder (foto petworld-vet.dk)

Du kender det temmelig sikkert selv. Maven rumler og du bliver næsten nødt til at løbe ud på toilettet for at nå det. Det er bestemt ikke rart og på nogle tidspunkt bliver du faktisk nødt til at løbe og kan næsten ikke komme tilbage på din plads, før du må ud på toilettet igen. Diarre er ikke sjovt og kan være meget udmattende. Til sidst er der simpelthen ikke mere tilbage i maven. Du føler dig afkræftet og hvis ikke der fandtes medicin vil du faktisk kunne komme i overhængenden livsfare. Diarre er et stort sundhedsproblem i den 3.verden og bestem ikke noget man joker med på samme måde, som man gør i den vestlige verden.

Hvis din hund har fået diarre, så kan du godt se det lidt som, hvis den levede i den tredje verden. Den har selv svært ved at gøre noget ved det. Måske lufter din hund sig selv og render hele dagen rundt uden for i måske en hundegård. Her kan det være svært for dig som ejer, at opdage, at din hund har diarre og der er et problem, for hunden kan ikke selv fortælle dig det. Du bør derfor holde godt øje med din hund og dens afføring. Ofte behøver du ikke at træde ind. Hunde kan også have dårlige mave et par dage, hvis de har spist noget forkert lige som mennesker og et par dage senere er de friske igen.

Bliver din hund og ikke frisk, så bør du eksempelvis se på det foder, du giver den.

Skift foder og undgå diarre hos din hund

Godt kvalitetsfoder garanterer næsten, at hunden ikke får diarre. Godt foder giver nemlig en sund tarmflora og selvom den spise noget i skoven eller på en gåtur, der ikke er godt for den, så bliver den ikke så syg.

Køb foder til din hund med diarre her 

Find mere godt hundefoder her:

Giv din hvalp hundefoderet Royal Canin junior

Du skal sørge for, at din hund får noget sundt hundefoder

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundetilbehør, Tilbehør, Velvære og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *