Undgå snavs med et udendørs kaninbur

Det er praktisk og hyggeligt at have kaninerne i et udendørs bur (foto lavprisdyrehandel.dk)

Det er praktisk og hyggeligt at have kaninerne i et udendørs bur (foto lavprisdyrehandel.dk)

Børnene har plaget i flere måneder, om de ikke nok må få en lille sød hundehvalp, en legesyg blød kattekilling eller et par kanariefugle. Nu har I nået et kompromis, der hedder en kanin, som de selv har lovet at passe rigtigt godt. Men problemet er, at nogle i familien ikke tåler pelsen fra sådan en kanin. Og hvad gør man så? Løsningen kan være at investere i et udendørs kaninbur.

Udendørs kaninbur – så har dyret rigeligt med plads

Der er mange gode grunde til at overveje at købe et udendørs kaninbur frem for et almindeligt kaninbur, som kan stå indendørs. Først og fremmest slipper man for pelsen, så de, der er allergiske over for hår, sagtens kan være indendørs uden at nyse hele tiden. For det andet er det smart, at det ikke sviner nær så meget at have buret stående udendørs. Man skal selvfølgeligt gøre det lige så rent udendørs, som man ville have gjort, hvis buret stod inden for. Der skal stadig skiftes hø, vand og mad dagligt. Men halmstrå og støv fra kaninburet slipper man for at have inde i huset. Larmen fra kaninen er man ligeledes fri for.

Sidst men ikke mindst er det en fordel, at man udendørs har langt mere plads til at bygge et stort kaninbur. Byg et der står på nogle stolper, og lav det rummeligt, så kaninen har flere rum at bevæge sig rundt mellem og højt til loftet. Herudover kan man lave et udendørs bur med et rimeligt højt hegn omkring, som man kan sætte kaninen fri i, når man selv er i haven. På den måde har kaninen masser af plads til at springe rundt på et græsplæne område og få rørt sig.

Se et udvalg af udendørs kaninbure

Få mere information om kaninbure:

Kaninejere – er jeres kaninbur stort nok til jeres kanin?

Invester i et godt kaninbur til ungernes kæledyr

Ingen kaniner uden et kaninbur

Dette indlæg blev udgivet i Kanin og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Undgå snavs med et udendørs kaninbur

  1. Pingback: Marsvinebur skal give plads til et godt marsvineliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *