Vask kun din hund med rigtigt hundeshampoo

Hundeshampoo (foto: billigdyrehandel.dk)

Hundeshampoo (foto: petworld.dk)

En tur i skoven, og så kan din hund sikkert blive godt og grundigt beskidt! Sådan er det med de fleste hunde og man må derfor have dem en tur i bad. Her skal du dog huske, ikke at vaske dem med almindeligt shampoo. Brug hellere hundeshampoo. Det er uundgåeligt, at din hund ikke bliver beskidt nu og da, og hunde er ikke ligesom katte så gode til at holde sig selv rene. De har brug for at komme i bad. Hvor ofte de skal i bad er op til dig. Har du haft din hund med ved havet eller i skoven, synes den nok at trænge til et bad, men her kan du måske nøjes med at spule den.

 

Alle kan lide at blive plejet

Når den rigtig skal i bad kan du mærke på dens pels, at den er rigtig fedtet  – og det gælder altså alle hunde, at de bliver fedtet i pelsen. Hundeshampoo er shampoo specielt til hunde. Det er skånsomt og uden farve eller parfume. Det er bedst for hunden. Når du vasker din hund med hundeshampoo er det en god idé at sørge for at hunden får en god oplevelse, så den har lyst en anden gang. Hav godt med godbidder med. Sørg desuden for at temperere vandet, så det er noget koldere, end det ville være til dig selv. Hunden kan ikke klare så varme temperaturer. Skru også ned for spulestyrken og sørg for, at hunden ikke får vand ind i ørerne – det kan give øreinfektion.

 Her finder du hundeshampoo

Der er hundeshampoo i mange varianter og prisklasser. Her kan du også læse om de enkelte produkter. Gå ind på deres hjemmeside og surf rundt blandt produkterne i deres webshop.

Hvis du leder efter hundeshampoo så kig ind forbi Petworld.

 

 

Find godt hundeshampoo herinde

Gør dit hjem og din hund hygiejnisk med god hundeshampoo

Hundeshampoo holder pelsen både ren og sund

 

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundetilbehør, Renhed, Tilbehør og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *