Gør din hund en tjeneste, køb en sele

En god hundesele er alle pengene værd (foto Petworld.dk)

En god hundesele er alle pengene værd (foto billigdyrehandel.dk)

Hvis du er den heldige ejer af en hund, ved du sikkert også, hvor meget hunde holder af at blive luftet. Hundes aktivitetsniveau er meget forskellige. Nogle hunderacer har brug for lange (løbe)ture dagligt, mens andre er mere magelige og rolige. Selvom hundes personligheder og behov er forskellige, har de alle brug for at blive luftet. Fordi gåturen er en så stor del af alle hundes dagligdag, er det vigtigt, at du tænker over, hvilken hundesnor, du anvender. En hundesele er anbefalelsesværdig, fordi den er komfortabel for både dig og hunden.

Hold styr på din hund med en sele

En hundesele er ikke som en almindelig hundesnor, der sættes fast om hundens hals. En almindelig hundesnor kan hurtigt komme til at genere din hund, da den strammer om hundens hals, hvis den hiver i snoren, eller hvis du bremser hunden. Vi kender alle følelsen af, at hunden hiver og slider i hundesnoren for at kommer over at hilse på nabohunden. En hundesele er meget mere skånsom for din hund. Du sætter bare hundeselen fast omkring hundens bryst, og du vil hurtigt opleve, hvor let det fremover bliver at lufte den.

Køb en sele, din hund vil takke dig

En sele til hunde sættes fast foran på hundens brystkasse, hvilket er rigtig smart, når du vil have din hund til at gå pænt. Hvis du beslutter dig for at investere i en hundesele, er det en god idé at måle omkredsen af din hunds bryst inden. På den måde sikrer du dig, at selen passer til hunden og ikke sidder og gnaver. Der skal allerhelst være et par centimeters luft mellem hundens pels og selen. Du og din hund vil med garanti blive glad for selen!

Køb en sele til din hund, klik her

Find flere hundeseler her:

Hundeseler er den bedste gave til din hund

En hundesele er både sjov sikker for ejer og hund

 

Dette indlæg blev udgivet i Hunde, Hundesele, Hundetilbehør og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Gør din hund en tjeneste, køb en sele

  1. Pingback: Find en god, robust og smart sele til din hund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *